rúdtánc1

 

Sokféle alakformálási lehetőségről hallunk manapság, így mindenki megtalálhatja azt, amivel szívesen tölti az idejét, de aki szeret sportolni és az edzőteremben levezetni a felesleges energiáit, esetleg stresszt, annak bátran ajénlott az egyre népszerűbb rúd-fitness-t!

A jelentkezéseket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre várjuk!

A Rúd-Fitness óra díja  1500,- Ft / 60 perc 

Bérlet: 13000,- Ft/ 10 alkalom/ 60 perc ( 2 hónapig érvényes)

A rúdtánc fitness tökéletes elsajátításához több tanítási szinten kell végighaladnod. Kezdő szinttől haladó, középhaladó, rutin 1. és rutin 2. szintig soroltuk be trükköket. Fitness termünkben a technikai órák során az akrobatikus és erő elemeket sajátíthatod el a teljesen kezdő lépésektől haladva az egyre nehezebb, bonyolultabb elemek felé. A modulok egymásra épülnek, fokozatosan nehezednek és feljebb lépni a következő szintre mindig csak az előző sikeres elsajátítása után nyílik lehetőség.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet a rúdtánc fitness iránt, itt a helyed Pécsett a Mecsek Rúdtánc Fitness tanfolyamain, fitness óráin! Gyere el, próbáld ki Te is!

IMG 8434 res300

Tanfolyamvezető: Tilesch Kata a Dollhouse Pole Dance és Pole-fitness Stúdió rúdtánc- és sportprezentere.

-Az órák hétfőn, szerdán, pénteken kislétszámú csoportokban igényes, kultúrált környezetben, sportparkettás, tükrös fitness termekben zajlanak!

MAGÁNÓRA ( egyéni foglakozás tanárral) 5000,- Ft/alkalom/60 perc/fő MAX. 2 FŐ! Időpont egyeztetés a tanárral! 06 30 435 35 94

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

vagy keresd Katát Facebook-on a Rúdtánc Fitness Pécs oldalon

LÁNYBÚCSÚRA , EGYÉB ALKALMAKRA egyeztetés alapján...

 

Diák kedvezmények

Diák kedvezmények: minden szolgáltatásunkra érvényesek!  A csoportos fitness órák, konditerem m [ ... ]

Tovább

Aktuális órarend

Tekintsd meg aktuális órarendünket!

Szürke nyíl

Diákoknak külön kedvezmények, akár 30% értékben is!

Kattints az órarendhez

Közel
30%
Kedvezmények
Diákoknak