Ha új lehetõségekre vágysz, ha kipróbálnád magad oktatóként, tanácsadóként, ha a sport területén képzeled el a jövõdet, ha fontos Neked az egészséged, akkor jó helyen jársz! Színvonalas körülmények között, Pécsett a Mecsek Fitness és Wellness-ben tanulhatsz a szakma legjobbjaitól! Biztosítjuk számodra az elméleti tananyag elsajátításának feltételeit és gondoskodunk róla, hogy mindezt a gyakorlatban is kipróbálhasd!

A tanfolyam legjobbjainak Dél-Dunántúl egyik legmeghatározóbb egészségmegőrző és fitness klubjában munkalehetőséget biztosítunk!

 

Sportoktatói tanfolyam 

 OKJ.-s képesítés, OKJ szám: 31 813 01 

 

Sportoktató tanfolyam választható szakágai:

Csak olyan sportág választható, amelynek a sportról szóló 2004. évi I. törvényben foglaltaknak megfelelő országos sportági szakszövetsége van! A jelentkezési lapon a szakágat feltétlenül tüntessék föl!


-Aerobik oktató: ha az aerobik sportággal kapcsolatos ismereteket kívánod elsajátítani,a sportolók versenyfelkészülésében kívánsz résztvenni, versenyeket, edzőtáborokat szervezni, akkor válaszd ezt a képzési formát!

-Testépítés- fitness oktató : ha a testépítés sportággal kapcsolatos ismereteidet kívánod elsajátítani, részt venni a sportolók verseny felkészítésében, célod hogy versenyeket, edzőtáborokat szervezz, akkor választ ezt a képzési formát!

Jelentkezés feltételei:

Befejezett nyolcadik évfolyam, betöltött 18. életév a belépési feltétel, egészségügyi alkalmasságról szóló üzemorvosi igazolás

A jelentkezési lapokat a qualifix.hu weboldalról lehet letölteni!

A tanfolyam célja:

Sportoktatói képesítés, mely testépítés-fitness vagy aerobik szakágban oktatói és gyakorlatvezetői munkakör betöltésére jogosít.

Főbb témakörök:

Az egészséges életmód népszerűsítése, A sport, mint a nevelés színtere és eszköze, A sporttevékenységgel kapcsolatos ártalmak megelőzése, felismerése, kivédése, Tanfolyamszervezés és –vezetés, Rutin- és egyéb feladatok, A sportoktató (a sportág megjelölésével) speciális tevékenységi köre.

A képzés tartalmából: sportági alapok, egészségügy és elsősegélynyújtás, edzéselmélet és gimnasztika, pedagógiai, pszichológiai és kommunikációs alapok, szervezés és vállalkozás alapjai.

(Az elméleti oktatási napok mellett, a tanfolyam ideje alatt kötelező fitness teremben, csoportos fitness órákon, óralátogatáson résztvenni!)

Elméleti helyszín:  ( Qualifix Szolgáltató Kft)

Gyakorlati helyszín: Mecsek Fitness és Wellness, Pécs, Ybl Miklós út 10. II-IV. emelet

Képzés időtartama: 8-9 hónap, 200 óraszám!

A következő kezdése: 2018. szeptembertől

A befejezés várható ideje: 2019. április-május

Vizsga: 2019. június

Tanfolyami napok: minden héten szombaton 08.00-tól 

Részvételi díj: 195.000 ,-Ft + vizsgadíj

Fizetési feltételek: jelentkezéskor 30.000,- Ft regisztrációs díj fizetendő, amely beszámít a részvételi díjba! Részletfizetési lehetőség! Egy összegben történő fizetéskor 10% kedvezmény! Mindkét tanfolyam elvégzése esetén külön kedvezmény! 

A jelentkezés határideje: 2018. augusztus a következő lap kitöltésével, melyet a képző honlapján található e-mail címre kell visszaküldeni!

http://qualifix.hu/sites/default/files/jelentkezesi_lap_a_kepzesekhez_2014.pdf

Jegyzetköltség: Tanfolyami díj tartalmazza

Tanfolyam szervező: Csizmadia Éva 

 

 

2018-AS  FITNESS TOVÁBBKÉPZÉSEINK: MÁR LEHET REGISZTRÁLNI!

Időpontok: 2018. június 22-23. vagy 23-24. 

Kezdések: jelentkezéstől függően

Folyamatosan induló, kis létszámú, hétvégi csoportos foglalkozások, melyek időtartama képzéstől függően 1-2 nap.

Foglalkozások helyszíne:Mecsek Fitness és Wellness, Pécs Ybl Miklós út. 10.

Jelentkezés módja: emailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen vagy telefonon: 06 30 247 63 41 ( Csizmadia Éva tanfolyam szervező)

Oktatások kezdete:érdeklődéstől függően

Oktatói napok: péntek- szombat vagy szombat- vasárnap

VÁLASZTHATÓ KÉPZÉSEINK:

SPINRACING, STEP AEROBIK, DANCE AEROBIK, FUNKCIONÁLIS TRAINER,GYERMEKFITNESS TRAINER

MEGLEPETÉS KEDVEZMÉNYEK! ( a nálunk végzett sportoktatók 10% kedvezményben részelülnek bármely fitness továbbképzés elvégzése esetén )

RÉSZLETEK A TOVÁBBKÉPZÉSEKRŐL:

SPINRACING, ZENÉS KERÉKPÁRFITNESS OKTATÓI TANFOLYAM:

A fitness klubokban ma már a legnépszerűbb órák közé tartozik a zenés, csoportos kerékpáros edzésprogram. Ha oktatóvá válsz, garantáltan nem lesz hiány vendégekből, akik arra várnak, hogy motiváld, ösztönözd őket ezen az óratípuson.

Gyere el és tanulj meg mindent, amit csak lehet a SPINRACINGről és válj Te magad is profivá!

Jelentkezz személyesen a recepción Csizmadia Évánál vagy telefonon 06 30 247 63 41 vagy email-ben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen! A tanfolyam kis létszámú csoportokban, megfelelő létszám esetén indul!

A TANFOLYAM FŐ TÉMAKÖREI:

  • edzéselmélet
  • élettani folyamatok
  • edzésmódszerek
  • több órás gyakorlati, szakmai képzés

TANF. VEZETŐ: Csizmadia Éva (Spinracing, aerobik, testépítés-fitness edző)

TANFOLYAM IDEJE 2 NAP ( csak hétvége)! IDŐPONTJA:

TANFOLYAM ÁRA: 49.900,- 

STEP AEROBIK EDZŐ képzés:

A továbbképzés átfogó képet nyújt a step tanítási módszereiről.

A kurzus vázát a lépések kombinálhatósága, variálhatósága és bonyolultsági szintjei alkotják.

A step aerobic egy izületkímélő, állóképesség fejlesztő és kiváló zsírégető edzésmód. Ugyanazokat a nagy izomcsoportokat dolgoztatja meg, mint a hagyományos aerobic, de még fokozottabb zsírégetéssel jár. Főként a lábat, combot, csípőt és a feneket mozgatja, formálja.

Az oktatás során elsajátított rengeteg lépéskombináció hozzásegít a fantáziadús step órák tartásához.

Oktató: Csizmadia Éva és Baumann Ákos (aerobic-testépítés fitness edző)

Képzés kezdete:

Képzés díja: 49.900 Ft

DANCE AEROBIK EDZŐ képzés:

A zene és a tánc összhangjait, a tökéletes óravezetést, valamint a hangulatteremtés technikait sajátíthatod el egy hatékony kardió óra keretében.

A képzés alatt megtanulhatod az aerodance alap lépéseit és variációit, lehetőség van az egyes mozgás spot-ok gyakorlására is.

Oktató: Csizmadia Éva és Baumann Ákos (aerobic-testépítés fitness edző)
Képzés kezdete:
Képzés díja:49.900 Ft

 

GYERMEKFITNESS EDZŐ 

Az új felnövekvő generációk értékrendjét és későbbi életvitelét alapvetően kisgyermek korban meg lehet határozni. Ezért rendkívül fontos, hogy már az óvodás és iskolás korban megszerettessük a gyerekekkel a mozgást.

Különösen alkalmasak erre a feladatra a zenés mozgásformák.

A képzés során megtanulhatod hogyan szervezz, bonyolíts le kiskorú gyerekek számára fitness órákat, zenére, különböző eszközök használatával.

Az oktatás tartalma edzéselméletből, játékelméletből, gimnasztikából, egészségnevelésből, alakformálási ismeretekből,differenciált mozgásanyagból áll.

Oktató: Csizmadia Éva és Baumann Ákos(aerobic-testépítés fitness edző)
Képzés kezdete:
Képzés díja: 49.900 Ft

 

Bővebb információért keress minket bátran az alábbi elérhetőségeken: Csizmadia Éva 06 30 247 63 41-es telefonon, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, illetve személyesen a : Pécs, Ybl Miklós 10, 4.em. a recepción Csizmadia Évánál

Diák kedvezmények

Diák kedvezmények: minden szolgáltatásunkra érvényesek!  A csoportos fitness órák, konditerem m [ ... ]

Tovább

Aktuális órarend

Tekintsd meg aktuális órarendünket!

Szürke nyíl

Diákoknak külön kedvezmények, akár 30% értékben is!

Kattints az órarendhez

Közel
30%
Kedvezmények
Diákoknak